13 sept. 2016

Prestam servicii in domeniul instalatiilor, acest site fiind dedicat in special verificarii metrologice, sigilarii, montajului si schimbarii contoarelor de apa.

Cand se face verificarea si cine o face? Verificare metrologica intra in sarcina fiecarui proprietar de apometre, acesta avand obligatia ca la un interval de 4–5 ani de la montarea apometrelor, sa obtina un nou buletin de verificare metrologic si sa-l prezinte Asociatiei.

Verificare apometre. Cum se procedeaza.

Se identifica unde sunt montate apometrele, dupa care se verifica consumul actual al acestora, seriile aparatelor si camera unde sunt montate (baie sau bucatarie). Toate aceste informatii sunt notate in formularul de verificare si se trece la actiunea de demontare a apometrelor.

In urma verificarii se constata daca apometrul indica corect cantitatea de apa care trece prin aparat  si in acest fel proprietarii de apometre vor plati exact ce consuma iar Asociatia de proprietari poate avea o evidenta exacta asupra consumului intregului bloc!

In cazul in care apometrul nu inregistreaza corect pe Buletinul de Verificare va aprea RESPINS impreuna cu motivul pentru care a fost RESPINS si va trebui inlocuit cu un apometru nou, cu Buletin de Verificare valabil!

Pentru informatii suplimentare verificare metrologica apometre nu ezitati sa ne contactati.

Detalii si oferte de pret

Servicii  de verificare metrologica apometre,montaj – sigilare sau inlocuire apometre la telefon!

Deplasare si constatare gratuita. Contacteaza-ne acum 0766974760 !