Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare a apometrelor în imobile de tip condominiu de către persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate.

Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

-Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.

-Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.

-Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot”

Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Echipa noastra de instalatori autorizati se ocupa cu sigilarea apometrelor intr-un mod profesionist si cu materiale de calitate, rezistente. Acest lucru denota ca un apometru este montat corect si este complet functional, conform consumului de apa calda sau rece din locuinta.


De ce sa apelati la noi pentru servicii de sigilare apometre

Firma noastra de instalatori autorizati ofera serviciile de sigilare apometre apa calda si apometre apa rece, fie ca este vorba de sigilarea in urma montarii unui apometru nou sau pentru ca ati constatat ruperea/distrugerea sigiliului initial al apometrului.

 • Oferim interventii rapide in orice sector din Bucuresti si in judetul Ilfov
 • Ne ocupam de sigilarea apometrelor la cel mai bun pret
 • Oferim garantie pentru orice lucrare efectuata, cat si pentru materiale, inclusiv pentru apometrele montate
 • Suntem autorizati BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala) pentru a efectua operatiunea de sigilare apometre pentru contoarele de apa rece si de apa calda
 • Puteti apela si la servicii de montaj apometre si verificare apometre pentru confirmarea functionarii acestora in conditii optime
 • Realizam lucrari la apometrele de apa calda si rece indiferent de complexitatea lucrarii
 • Putem efectua operatiunea de sigilare a apometrelor atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru cei industriali
 • Lucram doar cu echipe de instalatori autorizati si profesionisti, cu experienta in montaj si sigilare apometre
 • Avem disponibil un program non-stop in regim de urgenta pentru orice defectiune aparuta la apometre

Sigilare Apometre

Aspecte importante atunci cand ai nevoie de sigiliu pentru apometre

 1. In cazul in care ati montat apometrele din locuinta cu o firma sau un instalator neautorizat, veti avea nevoie de procesul verbal de sigilare apometre.
 2. In momentul in care ati montat contoarele si nu vi s-a predat procesul verbal de sigilare apometre sau ati facut remedieri la instalatie si sigiliile apometrelor au fost rupte sau deteriorate.
 3. Lucrarea de sigilare apometre se executa cu sigilii din policarbonat / acetal, inscriptionate, prin tehnologie laser, cu o serie unica sau cu sigilii de plumb inscriptionate si cu sarma otelita speciala.

Sigiliu apometru de apa – ce presupune procedura

Sigilarea apometrelor de apa se sigileaza dupa fiecare montare sau inlocuire pentru a confirma instalarea doar de catre un instalator specializat si autorizat, care a verificat functionarea lor. Aceasta se realizeaza cu o sarma cu plumb stantat, care trebuie sa fie rezistent in timp pentru a nu cadea sau a nu se rupe. 

Daca aveti un apometru care nu are un sigiliu sau acesta este rupt, se considera ca inregistreaza gresit sau ca este defect. De aceea, este recomandat ca periodic, dupa sigilarea apometrului, sa apelati la o echipa autorizata pentru verificarea metrologica a acestuia pentru a avea siguranta ca nu platiti mai mult decat consumati.

In general, timpul de lucru pe care instalatorii il petrec pentru sigilarea unui apometru este de 15 minute. In cazul in care aveti nevoie si de lucrari mai complexe, acest timp poate fi mai mare si se discuta in prealabil.


Sigilare apometre Bucuresti

Daca va aflati in Bucuresti si aveti nevoie de lucrari precum montaj apometre sau sigilare apometre, puteti apela cu incredere la compania noastra. Suntem autorizati sa efectuam astfel de operatiuni, in orice sector din Bucuresti v-ati afla.

Dupa sigilarea apometrului este important sa stiti ca veti primi de la instalator mai multe documente printre care procesul verbal de montare si sigilare, contractual de contorizare, certificate de garantie, factura si chitanta, certificat de sigilare cu indexul initial al apometrului. Aceste acte le veti primi in urma montarii si sigilarii apometrelor.


Sigilare apometre pret

Pretul pentru sigilarea apometrelor variaza in functie de numarul de apometre care necesita sigiliu. Acest cost vi se va comunica inca de la inceputul lucrarii pentru ca este important sa stiti care este costul final al lucrarii inainte ca un instalator sa lucreze propriu-zis. Sigilarea apometrelor are loc in mod obisnuit odata cu montarea acestora, asadar este posibil sa aveti nevoie de o oferta de pret pentru toate operatiunile necesare.

Pentru mai multe detalii privind preturile pentru sigilarea de apometre, ne puteti contacta telefonic sau prin email.


Apelati la o echipa de instalatori profesionisti pentru servicii de sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov!

In cazul in care aveti nevoie de o firma autorizata ce poate monta sigiliul pe apometre in conditii de siguranta si corect conform legii, puteti sa ne contactati cu incredere. Serviciile noastre de sigilare apometre sunt oferite in Bucuresti si in judetul Ilfov, indiferent de zona in care va aflati.

Pentru ca stim cat de importanta este parerea unui specialist la fata locului, deplasarea si constatarea sunt gratuite. Contactati-ne la numarul de telefon 0766974760 pentru mai multe detalii suplimentare.

Alegeti sa colaborati cu o firma serioasa de instalatori sanitari pentru sigilare apometre montate pentru apa calda sau pentru apa rece, in orice tip de spatiu!