Montaj apometre Bucuresti, echipa autorizata cu experienta executa servicii de montaj apometre in Bucuresti si judetul Ilfov. Oferim Reparatii / Montaj / Verificari / Sigilari de apometre, la cel mai bun pret.

Montajul apometrelor in Bucuresti, o necesitate benefica

Instalarea apometrelor in locuintele de blocuri sau case din Bucuresti a devenit nu doar o necesitate ci si o obligatie, care prevede ca orice locatar sa aiba contorizare proprie. In prezent, aproape toate locuintele din Bucuresti au montate apometre sau au o contorizare in regim pausal, menite sa simplifice lucrurile cu privire la consumurile reale de apa dintr-un bloc.

Odata cu venirea crizei economice, majoritatea locatarilor de bloc din Bucuresti au decis sa-si monteze apometre, respectand prevederile Legii in vigoare, privind utilizarea eficienta a energiei. O masura care nu doar indica consumul real de apa calda sau rece ci poate duce la reduceri semnificative in ceea ce priveste costurile pentru consumul de apa dintr-o locuinta. Montajul unui apometru ajuta la inregistrarea exacta a cantitatii de apa folosita intr-o locuinta din Bucuresti sau in orice alta cladire. O astfel de lucrare necesita implicarea unei firme specializate sau a unui instalator cu autorizatie oferita de Biroul Roman de Metrologie Legala.  Cei care isi monteaza apometre prin intermediul unui instalator neautorizat intra automat in conflict cu legea.

Cheltuielile pe consumuri individuale reprezinta cheltuielile Asociatiei de Proprietari pentru apa rece si canalizare, apa calda menajera, energie termica sau alte cheltuieli care sunt in datoria Asociatiei de Proprietari.  Cheltuielile pe consumuri individuale se repartizeaza in functie de indexul contoarelor individuale ori de alte criterii, in baza carora se pot diferentia consumurile pentru fiecare locatar in parte.

Pentru o corecta repartizare a consumurilor, dupa montarea apometrelor in fiecare locuinta de bloc sau la o casa din Bucuresti, locatarii au obligatia, intr-o anumita perioada, lunar, sa identifice consumul de para rece si apa calda si sa il comunice Asociatiei de Proprietari, careia ii revine obligatia sa ia in evidenta indexul  dat de consumator.

Daca nu aveti montat inca un apometru in apartamentul dumneavoastra din Bucuresti sau pur si simplu doriti sa renuntati la contorizarea in sistem pausal, informati din timp administratorul blocului de schimbarea pe care doriti sa o faceti. Apoi contactati un instalator autorizat pentru intreaga lucrare, care va consta in:

  • Executarea propriu-zisa a montajului sau inlocuirea apometrelor vechi si montarea unora noi;
  • Amplasarea robinetilor intr-un loc vizibil in locuinta sau undeva pe scara blocului, pentru ca citirea consumului, de catre fiecare locatar in parte, sa se faca in conditii normale;
  • Sigilarea apometrelor. O masura care se ia indiferent ca se intervine pentru reparatii, inlocuirea apometrelor, verificarea periodica sau alt gen de interventii. Doar un instalator autorizat va face sigilarea apometrelor cu sarma si plumb stantate, aplicate la fiecare apometru in parte, ce garanteaza montarea corecta si in conformitate cu legea. Orice rupere sau deteriorare a sigiliului, anuleaza orice consum de apa calda sau rece.
  • Inmanarea actelor, dupa efectuarea montajului apometrelor, certifica faptul ca lucrarea a fost executata corect. Fiecare locatar din Bucuresti, care isi monteaza apometre in locuinta, trebuie sa primeasca la finalul fiecarei lucrari urmatoarele acte: contract de contorizare, procesul verbal, bulletin de verificare si un certificate de garantie.

Costurile pentru lucrari mai mari, in blocurile de apartamente, pot fi mai mici comparativ cu cele ale unui locatar la casa pe pamant. In plus, o firma autorizata, contractata de catre asociatia de proprietari, pentru montarea apometrelor pe o scara sau intr-un anumit bloc din Bucuresti, face reduceri mari de pret.

Timpul de lucru pentru montarea apometrelor poate diferi in functie de cate apometre se instaleaza in locuinta. In situatia in care instalatorul descopera unele nereguli si este nevoit sa reconfigureze instalatia sau trebuie sa inlocuiasca unele racorduri, timpul alocat pentru astfel de interventii va creste semnificativ.

Orice locatar va primi instiintarea ca obligatia pentru verificarea periodica ii revine direct acestuia. De asemenea, orice proprietar are obligatia ca, o data la patru ani, sa prezinte Asociatiei de Proprietari un nou buletin de verificare metrologic. In cazul apometrelor pentru apa rece, din locuintele din Bucuresti, verificarea lor nu trebuie sa depaseasca 60 de luni, iar in cazul celor de apa calda in jur de  48 de luni.

În schimb, apometrele de branşament, după care se face facturarea pe tot consumul dintr-un bloc trebuie verificate periodic de catre personalul din administratia blocului respectiv.

Asadar, nu uitati si de aceste verificari care trebuie sa fie facute in timp util.

Firma noastra va pune la dispozitie solutii adecvate necesitatilor dumneavoastra sau ale firmei pe care o detineti in ceea ce primeste lucrari de instalatii la apometre.

Serviciile noastra de caracterizeaza prin promtitudine, profesionalism si eficienta. Intervenim rapid la orice cerere si va garantam executia unei lucrari la apometre de bune caltiate si cu garantia in urma finalizarii lucrarii.

Oferim servicii de montaj apometre la cele mai mici preturi de pe piata. Suntem echipa potrivita pentru orice problema care o aveti legata de instalatia la apometre.

Suntem prezenti cu servicii de montaj apometre, verificari apometre, sigilari apometre in Bucuresti si tot judetul Ilfov.

Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp vom interveni la locatia precizata.

Asiguram interventii pentru montaj apometre Non Stop sau orice problema legata de acest aspect.

Pentru detalii suplimentare si oferte de pret pentru montaj apometre, trebuie doar sa ne contactati.

INFORMATII SI OFERTE DE PRET LA 0766 974 760
ASIGURAM INTERVENTII DE URGENTA IN BUCURESTI NON STOP