Aveti nevoie de un instalator profesionist care sa va ajute cu montarea sau sigilarea unui apometru in casa voastra? Suntem o firma autorizata pentru montaj apometre in Bucuresti si Ilfov cu instalatori autorizati ANRE care au experienta necesara pentru a demara aceasta procedura, la cel mai bun pret.

Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare a apometrelor în imobile de tip condominiu de către persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate.
Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.
La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:
-Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.
-Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.
-Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.
Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot”

Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Afla mai multe despre noi, modul in care va putem ajuta prin acest serviciu, dar si motivele pentru care puteti apela la compania noastra pentru montaj sau sigilare apometre.


Avantajele pe care le ofera compania noastra de montaj apometre clientilor

Compania noastra de montaj apometre le ofera clientilor numeroase avantaje de care se pot bucura atunci cand doresc sa colaboreze cu noi. Suntem deschisi oricarei colaborari si efectuam chiar si cele mai complexe lucrari de montare apometre. Cele mai importante avantaje pe care le putem oferi:

  • Echipele noastre de montatori de apometre sunt formate din instalatori calificati, cu experienta in domeniul contorizarii, montand minim 300 de apometre lunar
  • Realizam montaje de apometre si contoare de bransament in tot Bucurestiul si judetul Ilfov
  • Oferim servicii de interventii in regim de urgenta, non-stop, pentru situatii exceptionale precum avariile
  • Montaj apometre de apa calda si rece atat pentru apartamente, cat si pentru case, vile, scari de bloc, cladiri de birouri etc
  • Oferim servicii atat de montaj apometre, cat si de verificari, inlocuiri si sigiliari
  • Lucrarile de montaj apometre efectuate dispun de garantie
  • Lucram doar cu echipamente si materiale de calitate si rezistente


Ce presupune montajul/verificarea/sigilarea unui apometru pe care il realizam

Un apometru este foarte eficient intr-o locuinta deoarece ajuta la contorizarea exacta a consumului de apa calda sau rece realizat in acel spatiu. Firma noastra autorizata pentru montaj apometre va poate ajuta cu tot procesul si cu toti pasii necesari pentru ca aceste operatiuni de montaj, verificare si sigilare sa fie conforme cu normele in vigoare.

Pasii pe care ii realizam sunt urmatorii: montajul apometrelor sau inlocuirea cu cele vechi, amplasarea robinetilor, sigilarea apometrelor cu sarma sau plumbi, inmanarea documentelor lucrarii precum proces verbal, contract de contorizare, buletin de verificare si certificat de garantie.

In general, acesti pasi realizati de catre instalatorii din cadrul firmei noastre autorizate de montaj apometre realizeaza aceste operatiuni intr-un timp scurt. In cazul in care se descopera probleme si trebuie reconfigurata instalatia, timpul alocat poate creste.

Cat despre sigilarea unui apometru, aceasta operatiune consta in securizarea acestuia cu o sarma si un plumb stantat. Practic, prin sigilare se certifica faptul ca montajul apometrului este realizat corect, de catre o firma autorizata si ca acesta functioneaza in conditii optime. Compania noastra este autorizata pentru a efectua astfel de lucrari. Sigilarea apometrului este obligatorie si dovedeste faptul ca acel consum este real si nimeni altcineva, neautorizat nu a umblat la acesta.

Verificarea apometrelor este o operatiune care trebuie realizata doar de catre firme autorizate pentru montare apometre, iar conform legii, verificarile trebuie sa se realizeze la 4 ani in cazul apometrelor de apa calda si la 5 ani in cazul apometrelor montate pentru apa rece.


Firma autorizata montare apometre in Bucuresti si Ilfov

Executam servicii profesionale de montare apometre pe toata raza orasului Bucuresti, dar si in tot judetul Ilfov. Serviciile oferite de echipa noastra se caracterizeaza prin promtitudine, profesionalism si eficienta.

Daca doriti sa nu mai platiti consumul de apa rece si de apa calda in sistem pausal, ci strict pe consumul dumneavoastra propriu din locuinta atunci apelati la compania potrivita. Firma noastra ofera servicii pentru montaj apometre in Bucuresti si Ilfov la preturi fara concurenta. 

In cel mai scurt timp intervenim la locatie si, totodata, oferim si serviciu de interventii non-stop in cazurile in care exista avarii si apometre defecte care arata un consum chiar si cand robinetii sunt opriti.


Servicii de sigilare/montare apometre in Bucuresti-Ilfov la cel mai bun pret

Echipa noastra este autorizata de catre BRML sa verifice si sa sigileze apometre atat de apa rece, cat si cele de apa calda. Timpul de lucru necesar sigilarii unui apometru este de aproximativ 15 minute. Oferim interventii rapide in orice locatie. In functie de complexitatea lucrarii, timpul de lucru si pretul poate varia. 

Firma noastra autorizata de montare apometre ofera calitate executiei, garantie si preturi accesibile, pe care le puteti afla daca ne apelati si ne spuneti care este lucrarea de care aveti nevoie.


Contactati o firma autorizata de montaj apometre pentru o lucrare sigura si corecta!

Daca doriti sa colaborati cu firma noastra autorizata pentru montaj apometre in locuinta, ne puteti contacta telefonic la numarul 0766 974 760 si va vom oferi toate detaliile despre modul in care lucram si care sunt preturile practicate. Pentru ca stim cat de important este ca un instalator profesionist sa vada la fata locului cum poate realiza lucrarea in functie de nevoile voastre, oferim deplasare si constatare gratuita.

Apelati la o firma autorizata de montaj apometre cu experienta si care realizeaza lucrari in siguranta si corecte!