Preturi pentru schimbare, inlocuire, sigilare si montaj apometre in functie de numarul acestora

Apometrele dumneavoastra sunt vechi si nu mai functioneaza la parametri normali? Platiti mai mult la factura de apa si aveti nevoie de schimbarea sau inlocuirea  apometrelor, cu sigilare la final si va intereseaza pretul estimativ pentru montajul acestora?

Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare a apometrelor în imobile de tip condominiu de către persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate.

Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

-Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.

-Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.

-Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot”

Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Este recomandat sa apelati la schimbarea sau inlocuirea apometrelor, cand observati ca sunt diferente mari la consumul de apa menajera din locuinta ori costurile sunt mai mari si cereti ajutorul unui specialist pentru montajul unor apometre noi, sigilate, la preturi accesibile, pentru a evita pierderi uriase de apa sau alte scurgeri necontrolate.

Montajul apometrelor, cand se impune inlocuirea,sigilarea sau schimbarea lor, trebuie sa se realizeze doar cu ajutorul unei firme autorizate ANRE doar asa preturile vor fi transparente, specialistul fiind in masura sa remedieze problema.

Firmele autorizate ANRE detine toate autorizatiile necesare pentru montarea echipamentelor de masura si ofera siguranta pentru lucrarile efectuate.

Daca locuiti la bloc si intampinati astfel de probleme interesati-va cand trebuie sa interveniti pentru schimbarea sau inlocuirea apometrelor, ce preturi se percep pentru montajul acestora si cand se face sigilarea lor.

In primul rand trebuie sa cereti acordul administratorului sau asociatiei de bloc pentru schimbarea apometrelor din propria locuinta, atunci cand problema este doar la dumneavoastra.

Administratorul blocului sau un responsabil va sti cand este depasita perioada de garantie metrologica si va informa din timp toti locatarii blocului, cu privire la demersurile si actiunile ce se impun in astfel de situatii.

Doar el este in masura sa ia decizia, daca este nevoie de o actiune generala de schimbare a apometrelor in tot blocul si implicit si in apartamentul dumneavoastra.

De obicei, schimbarea, inlocuirea apometrelor si montajul lor, la apartamente de bloc sunt actiuni initiate de asociatiile de proprietari si trebuie sa se faca pentru toti colocatarii, cu sigilare la final si cu preturi egale pentru fiecare.

Daca, in schimb, locuiti la casa si aveti nevoie de schimbarea apometrelor, nu trebuie sa cereti acordul nimanui, trebuie doar sa cautati o firma specializata in domeniu, care sa faca treaba buna.

Diferentele mari de consum pot aparea, la apartamentele de bloc si din cauza faptului ca asociatiile de proprietari nu verifica apometrele individuale.

Schimbarea sau inlocuirea apometrelor si procesul de executie presupune urmatoarele:

  • Demontarea apometrului vechi, neconform
  • Montarea apometrului nou
  • Schimbarea garniturilor existente
  • Sigilarea apometrului
  • Efectuarea probei de apa calda si rece
  • Predarea procesului verbal de inlocuire si sigilare a apometrelor
  • Predarea autorizatiei

Garantia apometrelor se da in functie de producatorul aparatului

Garantia si valabilitatea buletinului metrologic intra in vigoare de la semnarea procesului verbal de punere in functiune si inlocuire sau schimbare a apometrelor.

Daca apometrele existente, sunt defecte, trebuie neaparat inlocuite ori schimbate si montate altele noi, cu buletin metrologic valabil sapte ani pentru apometrele de apa rece si patru ani pentru cele de apa calda, cu sigilarea lor, la preturi avantajoase.

De obicei, preturile pentru inlocuirea sau schimbarea apometrelor sunt mult mai mici decat costurile de montaj iar timpul de lucru este foarte scurt si implica si sigilarea lor.

Preturile pentru montajul apometrelor este negociabil, in functie de numarul de apometre ce trebuie montate intr-o locuinta.

Preturile operatiunii de schimbare / inlocuire apometre

Preturile pentru inlocuirea, schimbarea, sigilarea si montajul apometrelor sunt de aproximativ 70~150 de ron pentru fiecare apometru in parte, dar pot diferi in functie de tipul apometrului si de firma producatoare.

Preturile de inlocuire sau schimbarea a apometrelor, cu sigilarea prealabila si montajul inclus, sunt negociate in functie de numarul de apometre inlocuite. Pentru detalii suplimentare despre preturi, montajul, schimbarea, inlocuirea, sigilarea si verificarea apometrelor contactati un specialist, cu experienta in astfel de servicii.

Montaj apometre Bucuresti la preturi fara concurenta! Aveti nevoie de montaj apometre in Bucuresti sau Ilfov? Asiguram montaj profesional pentru orice tip de apometru. Aveti garantia unei lucrari calitative si autorizate pentru montaj apometre.

De asemenea oferim servicii de Verificari Apometre si Sigilari Apometre pe toata raza Bucuresti si Ilfov.

Daca considerati cu masuratorile de la apometru nu sunt facute in mod corespunzator, trebuie doar sa ne contactati. Asiguram verificarea aestora pentru a va asigura un consum corect, fara pierderi.

OFERTE LA 0766 974 760
ASIGURAM INTERVENTII DE URGENTA IN BUCURESTI NON STOP