Firma autorizata montaj apometre Sector 5 in toate zone, la cele mai bune preturi. Montaj apometre Sector 5, verificari, sigilari, etc…orice lucrare de acest fel indiferent de complexitate.

Cine este responsabil de reparatii, verificari, montaj si mai ales sigilari, ale apometrelor in sectorul 5

Locuiti la bloc sau la casa noua in sectorul 5 al Capitalei si nu stiti cand trebuie facuta verificarea apometrele sau cine este responsabil sa intervina in caz de reparatii, montaj ori sigilarea apometrelor?

Una dintre variante ar fi sa va interesati la asociatia de proprietari, daca locuiti la bloc sau sa cereti ajutorul unui firme specializate in domeniu, care executa verificari de apometre, servicii de montare si sigilarea apometrelor ori diferite reparatii, pe raza  sectorului 5.

De obicei, pentru orice fel de montaj, verificari, reparatii sau sigilari survenite la apometrele de apa calda sau rece se va cere acordul asociatiei de proprietari, daca locuiti la bloc, in sectorul 5. In cazul in care locuiti la casa, in sectorul 5, nu aveti nevoie de acordul nimanui, trebuie doar sa cautati un instalator autorizat care sa va faca verificarea, montajul, reparatia si sigilarea apometrelor.

Verificarea unui apometru consta in scoaterea acestuia si conectarea lui la un aparat etalon, pentru corelarea abaterilor de masurare ale acestuia in limitele admise de lege.

Verificarea metrologica a apometrelor este obligatorie si este o responsabilitate ce ii revine proprietarului si tot lui i se va cere la patru, cinci ani sa obtina un nou buletin de verificare metrologic, care sa il prezinte asociatiei de proprietari.

Pentru contoarele de apa calda, termenul limita la care se va face verificarea apometrelor este de aproximativ patru ani, in timp ce, pentru cele de apa rece, verificarea se extinde pana la sapte ani. Verificarea apometrelor dureaza cateva zeci de minute si se face intr-o zona de lucru speciala, din cadrul unei firme specializate si autorizate de Biroul Roman de Metrologie Legala. In acest sens, un instalator se deplaseaza pe raza sectorului 5, la locuinta dumneavoastra, identifica zona unde sunt pozitionate apometrele in casa, se noteaza seriile si consumul lor si se va trece la demontare, verificare, montaj ori diverse reparatii si implicit sigilarea acestora.

Iata cateva repere necesare pentru verificarea apometrelor:

– Imediat dupa solicitare la firma specializata, un instalator se va deplasa la domiciliul dumneavoastra din sectorul 5 pentru a identifica problemele aparute ori pentru a afectua verificarea metrologica, reparatiile necesare, efectuarea montajului aferent si sigilarea ulterioara a apometrelor.

РCat timp apometrele vechi sunt demontate, locatarii pot utiliza linistiti apa calda sau rece, deoarece se va monta in bloc un contor special,  denumit monsor, pentru a inregistra consumul pe care l-ati facut in aceasta perioada.

– Ulterior se va trece la verificarea apometrului prin conectarea la un aparat etalon, dupa care se va acorda calificativul Admis sau Respins. Calificativ pe care il obtineti doar de la un instalator autorizat.

– Atunci cand un apometru nu inregistreaza corect consumul real la apa calda sau rece este cazul sa fie schimbat cu unul nou iar cel vechi va fi declarat nevalid. Daca nu se observa la timp aceasta defectiune, pot aparea diferente mari de consum de apa, din vina proprietarului, dar si din cauza faptului ca asociatiile de proprietari nu verifica apometrele individuale asa cum trebuie. Ca sa va faceti o idee, un apartament contorizat are un consum de 3-4 metri cubi/persoana/luna, la apa rece si in jur de 2-3 metri cubi/persoana/luna, la apa calda.

– La final, montajul se va sigila si veti primi documentatia necesara validarii functionarii in urma verificarii sau reparatiei apometrului din locuinta dumneavoastra din sectorul 5.

Timpul de lucru, necesar verificarii unui apometru este de aproximativ 30 de minute, in functie de complexitatea lucrarii. O firma specializata in domeniu asigura calitatea executiei, garantie, dar si preturi transparente.

Pentru montajul, verificarea apometrelor, repararea sau inlocuirea acestora poate interveni o firma specializata in domeniu, insa sigilarea apometrelor poate fi facuta doar de catre o firma autorizata, din sectorul 5, de Biroul Roman de Metrologie Nationala. De aceea, este recomandat sa va interesati din timp la administratorul de bloc, daca este nevoie de sigilarea apometrelor, eventual, pentru a nu fi nevoie sa chemati ulterior o alta firma care sa incheie intregul proces. Automat vor fi si alte costuri.

Specialistii recomanda verificarea metrologica a apometrelor si nu doar sigilarea lor dupa diferite reparatii sau montaje, indiferent ca locuiti in sectorul 5 al capitalei sau in alte locatii. In acest fel, aveti siguranta ca platiti exact cat ati consumat si in acelasi timp aveti dovada, cu acte, pentru buna functionare a contorului.

Asiguram montaj profesional pentru orice tip de apometru in orice locatie, consumatorii finali fiind casinici sau industriali.

Suntem autorizat de catre Birul Roman de Metrologie Legala pentru toate tipurile de operatii adiacente apometrelor.

Executam lucarii de montaj apometre Sector 5: Rahova , Panduri , Cosbuc , Uniri , Salaj , Pieptanari , Ferentari , Alexandriei , Victoriei , 13 Septembrie , Nasaud , Viilor , Petre Ispirescu;

Personalul nostru executa rapid si intervine pentru orice tip de lucrare montaj apometru Sector 5.

Suntem prezenti pe toata raza Bucuresti-Ilfov.

Pentru Detali isi oferte de pret Montaj Apometre Sector 5 trebuie doar sa ne contactati.

INFORMATII SI OFERTE DE PRET LA 0766 974 760
ASIGURAM INTERVENTII DE URGENTA IN BUCURESTI NON STOP