15 sept. 2016

Sigilare contoare de bransament, contoare de bransament montaj/sigilari/verificare in Bucuresti si judetul Ilfov. Sigilare contoare de bransament la cel mai bun pret.

Sigilarea unui contor de bransament consta in securizarea acestuia cu o sarma si un plumb stantat. Practic prin sigilare se certifica faptul ca montajul contorului este realizat corect, de catre o firma autorizata si ca acesta functioneaza in conditii optime. Totusi sigiliul unui contor nu certifica faptul ca acesta functioneaza corect dupa expirarea perioadei de verificare metrologica. De obicei sigiliul se pune dupa o verificare a contorului.

Sigilare contoare de bransament pe toata raza Bucuresti-Ilfov.

Echipa noastra este autorizata de catre BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala) sa verifice si sa sigileze apometre atat de apa rece cat si cele de apa calda. Dumneavoastra veti primi un certificat ce atesta integritatea ansamblului “furnizor – contor – beneficiar”.

Timpul de lucru necesar sigilarii unui contor de bransament este de cca 20 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Contoare individuale

Obligația asigurării și verificării metrologice a contoarelor individuale revine proprietarilor. Proprietarii pot mandata asociația de proprietari pentru a gestiona aceasta activitate. Nerespectarea acestei obligații dă dreptul conducerii asociației de proprietari de a nu lua în considerare contorizarea individuală.

Detalii si oferte de pret sigilare contoare de bransament/ contoare individuale la telefon sau prin email.