15 sept. 2016

Sigilare contoare apa in Bucuresti si judetul Ilfov, echipa autorizata de instalatori pentru sigilare contoare apa la cel mai bun pret, garantie lucrare, interventii rapide in orice locatie Bucuresti-Ilfov.

Dupa montarea unui contor este necesara sigilarea acestuia. Operatiunea de sigilare contoare este una obligatorie, lipsa sigiliului considerandu-se furt. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva detalii referitoare la operatiunea de sigilare a apometrelor, precum si modul se lucru al echipei noastre.

OFERTA! Reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc sigilarea a mai multor contoare de apa (apometre)!

Sigilarea apometrelor si implicit dovada scrisa a acestei operatiuni (procesul verbal de sigilare) va scapa de orice neplaceri ulterioare legate de functionarea acestora.

Echipa noastra este autorizata de catre BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala) sa verifice si sa sigileze atat contoarele individuale (de apartament/casa) cat si cele de bransament.

Firma noastra executa servicii de sigilari contoare, sigilare contoare pentru securizarea acestuia, fiind considerat ca apometrul este montat corect de catre o firma autorizat.

Detalii si preturi sigilare contoare apa:

Servicii  de sigilare contoare apa la telefon!

Deplasare si constatare gratuita. Contacteaza-ne acum 0766974760 !