29 nov. 2021

Te confrunti cu o problema cu apometrul de apa rece sau de apa calda din locuinta ta? Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile unui instalator sanitar care sa te ajute cu inlocuirea sau schimbarea apometrului defect. Este esential ca un instalator autorizat sa efectueze aceasta operatiune intr-un mod corect si in conditii de siguranta.

Ce defectiuni pot aparea la apometrele de apa din locuinte

De-a lungul timpului, dupa o utilizare indelungata, pot sa apara defectiuni ale apometrelor de apa din locuinta ta. Acestea pot incepe sa nu mai inregistreze corect consumul de apa sau sa prezinte anumite scurgeri care sunt legate si de problemele de teava de apa sau sunt cauzate de garniturile defecte. Pentru a inregistra corect consumul de apa din casa ta si, totodata, pentru a plati costul corect al acestuia, cheama un instalator sanitar care sa te ajute cu inlocuirea/schimbarea apometrului defect.

Avantajele pentru care merita sa apelezi la serviciul nostru de inlocuire/schimbare apometru defect

Suntem o firma de schimbare si montare apometre cu o experienta indelungata in domeniul instalatiilor sanitare care activeaza in intreg orasul Bucuresti si in localitatile de pe langa acesta. Intrucat ne dorim sa avem cat mai multi clienti multumiti de calitatea si rezistenta lucrarilor prestate, lucram doar cu echipamente si materiale de calitate. 

De asemenea, pentru ca dorim sa oferim transparenta deplina in ceea ce priveste preturile, vei stii costul final al lucrarii inainte de a o incepe. Astfel, iti oferim posibilitatea de a decide daca pretul iti convine si de a stabili daca vrei sau nu sa colaborezi cu noi.

Pasii inlocuirii/schimbarii unui apometru defect

Pentru ca firma noastra este autorizata de catre Biroul de Metrologie Legala, putem sa efectuam in conditii de siguranta inlocuiri de apometre defecte de apa rece sau de apa calda, oriunde in Bucuresti sau in localitatile din judetul Ilfov.  Parcurgem toti pasii necesari pentru ca instalarea noului apometru sa fie conforma iar lucrarea sa fie una de durata, astfel:

  • Demontarea vechiului apometru defect
  • Montarea noului apometru si schimbarea garniturilor
  • Verificarea si sigilarea noului apometru
  • Predarea procesului verbal de inlocuire/schimbare apometru defect
  • Oferirea garantiei pentru manopera si produse

Interventii rapide de inlocuire/schimbare apometru defect

Daca intampini o situatie neplacuta precum cea creata de defectarea unui apometru din locuinta ta, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o firma specializata in instalatii sanitare. Compania noastra ofera servicii rapide in regim de urgenta pentru a remedia rapid orice avarie care nu mai necesita asteptare si va interveni prompt, chiar si in cazul unui apometru defect.

Cat costa inlocuirea/schimbarea apometrului defect

Pentru inlocuirea apometrelor existente defecte cu unele noi si moderne, serviciul de schimbare poate sa aiba un cost intre 70 si 150 de lei pentru fiecare apometru. Pretul este conditionat de tipul apometrului, dar si de complexitatea lucrarii si poate fi negociat in cazul in care ai nevoie de inlocuirea unui numar mai mare de apometre.

Apeleza cu incredere la o firma de inlocuire/schimbare apometre defecte oriunde in Bucuresti!

Te afli in situatia in care trebuie sa apelezi la un profesionist pentru a-ti schimba vechiul apometru defect? Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne telefonic la numarul 0766 974 760. Preluam solicitarea ta si programam cat mai rapid vizita noastra la tine. 

Apeleaza si tu la o echipa profesionista de instalatori autorizati pentru inlocuire apometre defecte si vei beneficia de lucrari durabile si de calitate!