20 nov. 2022


Conform legislației în vigoare, realizarea activităților de montare, sigilare și înlocuire a apometrelor de către persoanele care nu dețin autorizație ANRE este complet interzisă. În plus, nerespectarea acestor reguli atrage răspunderea penală sau/și convențională.

Această operațiune se execută doar de o firmă autorizată sigilare apometre cu atestare ANRE prin folosirea materialelor de înaltă calitate. Aceste materiale sunt atestate tehnic, de aceea pot fi considerate potrivite pentru astfel de activități.

Renunță la asocierea cu meșterii care declară sus și tare că se pricep la tot, fără pic de studii sau cunoștințe în acest domeniu!

Pune siguranță ta și a celor dragi pe primul loc întotdeauna!

Apelează la echipa noastră pentru activități care țin de montarea, sigilarea sau înlocuirea apometrelor. Noi îți punem la dispoziție o echipa mare de instalatori autorizați care se ocupă de aceste sarcini într-un mod total profesionist și cu echipament de înaltă calitate, rezistent.

Fiecare apometru trebuie să fie montat perfect de către o firma autorizată sigilare apometre!

Te întrebi de ce ar trebui să apelezi la noi pentru astfel de servicii de sigilare apometre?

Ei bine, firma noastră de instalatori autorizați vă poate oferi diverse servicii de sigilare apometre, fie că discutăm despre sigilarea efectuată în urmă unui apometru nou sau dacă ai observat deteriorarea sigiliului inițial al apometrului.

–     Suntem gata oricând să oferim intervenții rapide în județul Ilfov și în fiecare sector din București;

–     Sigilăm apometrele la un preț foarte bun;

–       Fiecare lucrare efectuată vine la pachet cu o garanție;

–       Suntem autorizați, lucrăm legal și știm cât de importantă este seriozitatea;

–       Indiferent cât de mare ar fi complexitatea lucrării, fii sigur că vei beneficia de lucrări executate corect;

Când știi că ai nevoie de o firmă autorizată sigilare apometre?

Dacă ai observat faptul că montarea apometrelor din locuința ta a fost efectuată de către o persoană neautorizată, fii sigur că vei avea nevoie de un proces verbal de sigilare a apometrelor.

Dacă nu ai primit procesul verbal atunci când ai montant contoarele sau dacă ai făcut modificări la instalație, contactează o firma autorizată de sigilare apometre.

Sigilarea apometrelor de apă se efectuează după fiecare montare sau înlocuire pentru a verifică dacă acestea funcționează optim. Acestea se efectuează cu ajutorul unei sârme cu plumb ștanțat deoarece trebuie să reziste foarte bine de-a lungul timpului pentru a nu se rupe.

Dacă ai un apometru care nu are sigiliu deloc sau dacă acesta s-a deteriorat, află că se consideră că acesta este defect sau nu înregistrează corect. Așadar, este esențial că din când în când, chiar și după sigilarea apometrului, să apelezi la o firmă autorizată sigilare apometre.

O firmă de acest tip va verifica metrologica acestuia pentru a avea certitudinea că nu vei plăti mai mult decât consumi.

Este normal să fii preocupat de economisire și să cauți mereu soluții pe care să le iei în calcul!

De cele mai multe ori, întregul proces nu durează mai mult de 15 minute. Iar dacă ai nevoie de alte lucrări mai complicate, nu ezita să discuți în prealabil cu firma autorizată de sigilare apometre pe care ai ales-o!

Dacă locuiești în București și ai nevoie de servicii de montaj apometre sau sigilare apometre, poți oricând să apelezi la echipa noastră. Profesioniștii noștri sunt autorizați să realizeze operațiuni de acest tip, indiferent care ar fi sectorul în care te-ai afla.

După sigilarea apometrului este esențial să știi că vei primi de la instalatorul profesionist câteva documente. Câteva dintre aceste documente sunt următoarele: procesul verbal de montare și sigilare, certificatul de garanție, contractul de contorizare, certificatul de sigilare cu indexul inițial al apometrului și nu în ultimul rând, factură și chitanță!